Papiery, papiórki, i inne urzędowe sprawy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ficu
    Rider
    • 2010
    • 395

Tablice przy remoncie się troche pogieły, to jeszcze mi nowe dadzą, a to koszt już jest :/

Wypompowałem się troche z kasy przez tą Astre, dlatego teraz przez jakiś czas każdy grosz się liczy
    Auto-shop4x4
    Klinika4x4.com

NOWE OPONY WSZYSTKICH MAREK! Okazyjne ceny! info PW.

Komentarz

• Alonzo_
      RS
      • 2009
      • 2460
      • Hyundai

Zamieszczone przez Ficu
      Tablice przy remoncie się troche pogieły, to jeszcze mi nowe dadzą, a to koszt już jest :/

Wypompowałem się troche z kasy przez tą Astre, dlatego teraz przez jakiś czas każdy grosz się liczy

Ficu, ze sie tak wyrażę, nie truj już dupy. Argumenty masz po mojemu g....niane. Typowy przykład gdy ktoś kupuje bryke za "ostatni grosz" a potem płacz i zgrzytanie zębów...Ta komunikacja to chu....- teraz to sie martw żeby cokolwiek Ci w niej nie klękło bo będzie "dramat i rzeźba" .
      Instrukcje co robić dostałeś. A co zrobisz mi to lata.
      Pozdro

Komentarz

• Ficu
        Rider
        • 2010
        • 395

Alonzo_, i po co te nerwy?
        Spokojnie, za stan techniczny samochodu jestem pewny
        Skoro Ci to lata, to po ch.. się wypowiadasz w temacie? (przekleństwo adekwatne do wypowiedzi wyżej.. :roll: )
        Auto-shop4x4
        Klinika4x4.com

NOWE OPONY WSZYSTKICH MAREK! Okazyjne ceny! info PW.

Komentarz

• Alonzo_
          RS
          • 2009
          • 2460
          • Hyundai

Zamieszczone przez Ficu
          Alonzo_, i po co te nerwy?
          Spokojnie, za stan techniczny samochodu jestem pewny
          Skoro Ci to lata, to po ch.. się wypowiadasz w temacie? (przekleństwo adekwatne do wypowiedzi wyżej.. :roll: )
          Się zapytałeś to Ci napisałem - widze jako pierwszy sensownie co trzeba ( np z umowami)> także dzięki za słowa podzięki.
          Napisać trzeba było od razu, że nie chcesz rejestrować tylko ze pytasz co trzeba zrobić żeby w US było spoko i tyle a nie my sie produkujemy a Ty i tak masz to gdzieś i piszesz że nie masz 100 czy 200 na rejestrację. Napisałbyś, ze nie masz kasy i odłożysz tą rejestrację na za miesiąc/dwa jak sianko będzie ( też kiedyś byłem młody i zawsze mi kasy brakowało - normalka) a nie tu widać dalej z tego co piszesz, że konsekwentnie chcesz żeby Ci napisać że "nie rejestruj bo po co, że nie warto i że dobrze kombinujesz"..... To ja pisze że takie kombinowanie IHMO jest bez sensu.

PEACE, Twoje zdrowie i rób z papierami co chcesz
          Pozdro

Komentarz

• kmink
            L&K
            • 2007
            • 1360
            • Superb III (3V3)

O jednym niech kady z Was pamieta - jak sprzedjacie samochod to ZAWSZE zglaszjcie to w Wydziel Komunikacji! W razie zwlekania z przerejestrowanie samochodu czy przepisaniem ubezpieczenia jak to ma miejsce np. w omawianym przypadku jestescie calkowicie krycie jesli doszloby to jakiejs kolicji czy mandatu.

Papiery maja sie zgadzac i wtedy nikt sie o nic nie przyczepi w razie W
            Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
            https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
            www.dpfserwis.pl

Komentarz

• sosna1
              Rider
              S_OCP Member
              • 2007
              • 463
              • Octavia II (1Z3)
              • BGU 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez kmink
              O jednym niech kady z Was pamieta - jak sprzedjacie samochod to ZAWSZE zglaszjcie to w Wydziel Komunikacji! W razie zwlekania z przerejestrowanie samochodu czy przepisaniem ubezpieczenia jak to ma miejsce np. w omawianym przypadku jestescie calkowicie krycie jesli doszloby to jakiejs kolicji czy mandatu.

Papiery maja sie zgadzac i wtedy nikt sie o nic nie przyczepi w razie W
              Art. 78.
              2. Właściciel pojazdu zarejestrowanego jest obowiązany zawiadomić w terminie nieprzekraczającym 30 dni starostę o:
              1) nabyciu lub zbyciu pojazdu;
              Marcin

My ©koda is fantastic

Komentarz

• Maicroft
                Moderator
                S_OCP MemberModeratorr
                • 2004
                • 25757
                • Audi

A z tymi tablicami probnymi to jakas wieksza akcja. W naszym WK zabraklo tablic probnych i pobiera sie numerek i czeka az ktos odda stare i wtedy mozna zarejestrowac na probne :lol:
                Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...